Ιστορία

2018

Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία μας με μια ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και το FIN/S, την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα που δημιουργήσαμε. Το FIN/S είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική λύση λογισμικού για τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ειδικά σχεδιασμένη για να τους προσφέρει την ευχέρεια να εστιάζουν στους τομείς όπου μπορούν να δημιουργήσουν αξία και υψηλότερες αποδόσεις.

2015

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα νέο, προηγμένο σύστημα που ενσωματώνει όλη την εμπειρία και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές της EFFECT.

2003-2014

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και παρουσιάζουμε την 3η και την 4η μεγάλη ανανέωση των προϊόντων μας σε διάφορες εκδηλώσεις. Με τα χρόνια η EFFECT έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως μια εξειδικευμένη εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

2002

Αναπτύσσουμε την 3η γενιά προϊόντων μας.

1998

Συμμετέχουμε στο σεμινάριο τεχνικής ανάλυσης OMEGAWORLD ’98 στο Μαϊάμι (ΗΠΑ).

1997

Αναπτύσσουμε την πρώτη έκδοση της εφαρμογής Front Office (EFFECT RM).

1995

Ξεκινάμε τη σχεδίαση του λογισμικού δεύτερης γενιάς σε περιβάλλον Windows, το οποίο και κυκλοφορεί την αμέσως επόμενη χρονιά. Η σταδιακή ανάπτυξη των εταιρειών της αγοράς, σε συνδυασμό με πιο προηγμένες απαιτήσεις, οδηγούν στον εμπλουτισμό των συστημάτων με νέες δυνατότητες.

1994

Εγκαθιστούμε το σύστημα διαχείρισης χαρτοφυλακίων EFFECT στο εξωτερικό, σε μεγάλο τραπεζικό οργανισμό της Κύπρου

1990

Ο Γιώργος Θωμάς ιδρύει την EFFECT ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης. Παρουσιάζουμε το πρώτο σύστημα Στατιστικής και Θεμελιώδους Ανάλυσης (Χρηματοοικονομικές στατιστικές – Βασικές αρχές) το οποίο και εγκαθιστούμε σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία. Πολύ σύντομα το παραπάνω σύστημα κατακτά την αγορά και γίνεται προϊόν αναφοράς. Σήμερα καταλαμβάνει ποσοστό μεγαλύτερο του 70 % στα τμήματα ανάλυσης των χρηματιστηριακών εταιρειών

Οι Πελάτες μας