Στο δυναμικό της EFFECT εντάχθηκε ο Ηλίας Μαγκαφάς

Μετά από πολυετή θητεία στο τμήμα Custody Services της EUROBANK, ο Ηλίας Μαγκαφάς ανέλαβε από τις αρχές Οκτωβρίου 2019 τον ρόλο του Senior Consultant της EFFECT για την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

O Ηλίας Μαγκαφάς αποτελεί έναν επαγγελματία με 20ετή, πολύτιμη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε ολόκληρο το φάσμα εργασιών των Custody Services. Μέσα από θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων και η παροχή Custody Services σε Ξένους Θεσμικούς Επενδυτές έχει αναλάβει, αναδείξει και ενισχύσει την ψηφιακή υποστήριξη και την αυτοματοποίηση των ροών εργασιών στους τομείς των custody operations και της μετασυναλλακτικής βιομηχανίας. Επιπλέον, έχει διατελέσει Διευθυντής Εργασιών Θεματοφυλακής (Custody Operations Manager) στη EUROBANK.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της EFFECT στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον νέο του διευρυμένο ρόλο στην EFFECT, ο κος Μαγκαφάς θα συμβάλει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οργάνωση των custody operations των Τραπεζών που συνεργάζονται με την EFFECT.