Η Effect με δυνατή παρουσία στην Κύπρο για το 5ο International Funds Summit

EFFECT συμμετέχει ως Silver Sponsor στο 5ο International Funds Summit, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 10-12 Νοεμβρίου στο Hilton Park Hotel της Λευκωσίας στην Κύπρο.

Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη χορηγική παρουσία της EFFECT στο μεγάλο διεθνές συνέδριο που συνδιοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Επενδυτικών Ταμείων, τον Οργανισμό Invest Cyprus και την εταιρεία IMΗ, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το 5ο International Funds Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους fund managers και administration specialists, οι οποίοι θα αποτιμήσουν το σύγχρονο μεταβαλλόμενο τοπίο της ανταγωνιστικότητας στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων. Παράλληλα, θα αναφερθούν σε σύγχρονες προκλήσεις όπως η διεθνής προτυποποίηση, καθώς και η συμμόρφωση με τα κανονιστικά και νομικά κριτήρια λειτουργίας των επιχειρήσεων.

FIN/S: Απλοποιημένες διαδικασίες – Ενισχυμένη ποιότητα – Πρόσθετη αξία

Η EFFECT θα έχει τη δική της δυνατή παρουσία στο Summit με τo FIN/S, την all-in-one πλατφόρμα software κορυφαίας τεχνολογίας που απλοποιεί τις χρονοβόρες διαδικασίες, αυξάνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και διευκολύνει τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην ενίσχυση της αξίας τους.

FIN/S – Πού απευθύνεται:

Το FIN/S καλύπτει πλήρως τις παρακάτω επενδυτικές/χρηματοοικονομικές ανάγκες:

Private Banking & Wealth Management / Investment Funds Management / Asset Management / Depositary Services / Custody Services / Robo Advisory / Family Offices / Brokerage

Παράλληλα, η EFFECT θα υπενθυμίσει μια σειρά επιτυχημένων projects από τη μακρόχρονη και καταξιωμένη παρουσία της στην αγορά της Κύπρου, αλλά και θα ενημερώσει το κοινό του 5ο International Funds Summit για την πλήρη γκάμα των καινοτόμων λύσεων software που παρέχει ως εξειδικευμένη εταιρεία στον χρηματοοικονομικό τομέα.  Με αναγνωρισμένη τεχνογνωσία ως προς την υλοποίηση βέλτιστων πρακτικών και τεχνολογιών, η EFFECT αποτελεί έναν οργανισμό που από το 1990 μέχρι σήμερα εξελίσσεται διαρκώς, προσφέροντας αξία στους πελάτες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *