Η EFFECT θα είναι παρούσα με όλες τις λύσεις της στο 16ο Bank Management Conference

H EFFECT συμμετέχει ως Υποστηρικτής στο 16ο Bank Management Conference, ένα διεθνές τραπεζικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Στόχοι του Συνεδρίου είναι η χαρτογράφηση και ανάλυση των σύγχρονων τάσεων και επιτευγμάτων στον χώρο των τεχνολογιών αιχμής, καθώς και η ενημέρωση γύρω από την εφαρμογή της καινοτομίας σε νέα, πολυσύνθετα συστήματα, τα οποία ωστόσο αναμένεται να αποδειχθούν ιδιαίτερα εύχρηστα, εξασφαλίζοντας τη θετική ανταπόκριση της αγοράς. Επίσης, το Συνέδριο θα επικεντρωθεί και γύρω από ζητήματα που αφορούν νέα μοντέλα τεχνολογικού μάρκετινγκ.

Εξοπλισμένοι με το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών της EFFECT, ειδικά σχεδιασμένων για τον χρηματοπιστωτικό και τον τραπεζικό τομέα, θα καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό μας, παρουσιάζοντας μια σειρά επιτυχημένων έργων από τη διαρκώς εξελισσόμενη παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Παράλληλα το κοινό του Συνεδρίου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πλήρες φάσμα των καινοτόμων λύσεων λογισμικού που παρέχουμε ως εξειδικευμένη εταιρεία στον τραπεζικό τομέα.

Πέρα από τα παραπάνω, οι επισκέπτες που θα περάσουν από το περίπτερό μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το FIN/S, μια προηγμένη και ολοκληρωμένη λύση λογισμικού που βελτιστοποιεί τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες και αυξάνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το FIN/S αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις ακόλουθες επενδυτικές/χρηματοοικονομικές ανάγκες: Private Banking / Asset Management  / Υπηρεσίες Depositary / Υπηρεσίες Custody / UCITS AIFS / Family Offices / Υπηρεσίες Brokerage.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *