Με αποσκευές γεμάτες καινοτομία, η Effect ταξιδεύει στην Κύπρο για το 4ο International Funds Summit

H EFFECT συμμετέχει ως Silver Partner στο 4ο International Funds Summit, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 11-13 Νοεμβρίου στο Hilton Park Hotel της Λευκωσίας στην Κύπρο. Πρόκειται για την 3η συνεχόμενη χορηγική παρουσία της EFFECT σ’ ένα διεθνές συνέδριο που αποτελεί πια θεσμό και συνδιοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Επενδυτικών Ταμείων και την εταιρεία IMH, με την υποστήριξη της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το 4ο International Funds Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους fund managers και administration specialists, οι οποίοι θα αποτιμήσουν το σύγχρονο μεταβαλλόμενο τοπίο της ανταγωνιστικότητας στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων, αναφερόμενοι παράλληλα στις προκλήσεις που απασχολούν συνολικά τον επιχειρηματικό κόσμο σήμερα.

FIN/S: Δημιουργήστε αξία και απογειώστε την παραγωγικότητα

Στο πλαίσιο του Summit, η EFFECT θα παρουσιάσει τo FIN/S, μια all-in-one λύση software κορυφαίας τεχνολογίας που βελτιστοποιεί τις διαδικασίες και αυξάνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το FIN/S καλύπτει πλήρως τις παρακάτω επενδυτικές/χρηματοοικονομικές ανάγκες: Private Banking / Asset Management / Depositary Services / Custody Services / Investment Fund Management (UCITS AIFS) / Family Offices / Brokerage

Παράλληλα, η EFFECT θα υπενθυμίσει μια σειρά επιτυχημένων projects από τη μακρόχρονη και καταξιωμένη παρουσία της στην αγορά της Κύπρου, αλλά και θα ενημερώσει το κοινό του 4ο International Funds Summit για την πλήρη γκάμα των καινοτόμων λύσεων software που παρέχει ως εξειδικευμένη εταιρεία στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *