Η EFFECT Χορηγός στο 10ο Banking Forum Fintech Expo

H EFFECT θα συμμετάσχει ως Sponsor στο 10ο Banking Forum Fintech Expo, το οποίο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στο Hilton Nicosia Hotel της Κύπρου.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση peer-to-peer που φέρνει στο επίκεντρο επαγγελματίες του τραπεζικού κλάδου. Το φετινό forum θα διοργανωθεί με τη συμμετοχή δεκάδων διακεκριμένων στελεχών από τον διεθνή τραπεζικό χώρο, οι οποίοι θα καλύψουν με τις εισηγήσεις τους ένα μεγάλο φάσμα των τελευταίων εξελίξεων στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, σκιαγραφώντας το σύγχρονο τραπεζικό οικοσύστημα.

Η χορηγική παρουσία της EFFECT στο 10ο Banking Forum Fintech Expo οφείλεται στην ευρεία απήχηση μιας διεθνούς διοργάνωσης, η όποια εστιάζει στο γεμάτο πολλαπλές προκλήσεις περιβάλλον, στο οποίο καλείται σήμερα να λειτουργήσει ο τραπεζικός τομέας.

FIN/S: Απλοποιημένες διαδικασίες – Ενισχυμένη ποιότητα – Πρόσθετη αξία

Η EFFECT θα έχει ισχυρή παρουσία στο Forum με το FIN/S, τη δική της, all-in-one web πλατφόρμα κορυφαίας τεχνολογίας που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες διαχείρισης οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους τομείς Private Banking & Wealth Management / Funds Management / Asset Management / Depositary Services / Custody Services / Robo Advisory /  Brokerage με τον πιο σύγχρονο, απλό, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο.

Παράλληλα θα παρουσιάσει το DeepInvest, ένα μοναδικό, ελληνικό έργο Τεχνητής Νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από κοινού από την EFFECT, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), με στόχο τη βελτιστοποίηση των χαρτοφυλακίων, μέσω της αυτόματης επιλογής επενδυτικών μέσων, για την επίτευξη υψηλότερων αποδόσεων.

Οι άνθρωποι της EFFECT θα είναι εκεί για να συζητήσουν με το κοινό του 10ου Banking Forum Fintech Expo σχετικά με θέματα που τους ενδιαφέρουν, να τους ενημερώσουν για το πλήρες φάσμα των καινοτόμων λύσεων λογισμικού που παρέχει ως εξειδικευμένη εταιρεία στον χρηματοοικονομικό τομέα, και να τους μιλήσουν για μια σειρά επιτυχημένων projects από τη μακρόχρονη και καταξιωμένη παρουσία της εταιρείας στην αγορά της Κύπρου.

Με αναγνωρισμένη τεχνογνωσία ως προς την υλοποίηση βέλτιστων πρακτικών και τεχνολογιών, η EFFECT αποτελεί έναν οργανισμό που από το 1990 μέχρι σήμερα εξελίσσεται διαρκώς, προσφέροντας αξία στους πελάτες της.

Μάθετε περισσότερα: https://www.imhbusiness.com/en/events/10th-banking-forum-fintech-expo/