Η EFFECT παρουσιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα, με έμφαση στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες της

Ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια παραγωγικής συνεργασίας με τους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένων για τον επενδυτικό τομέα. Θεωρήσαμε ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή ώστε ότι η αναγνωρισμένη εμπειρία μας να αντιπροσωπευθεί από μια νέα εταιρική ταυτότητα.

 

Με την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, η EFFECT εισέρχεται σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης, συνδυάζοντας την εξέλιξη με την τεχνογνωσία και την ωριμότητα.

Ο ανανεωμένος εταιρικός μας σχεδιασμός εφαρμόστηκε σε πολλούς διαφορετικούς τομείς: ξεκινώντας από το λογότυπό μας, χρησιμοποιήσαμε το κεφαλαίο γράμμα Ε, το πρώτο γράμμα του εμπορικού σήματος μας, χωρισμένο διαγώνια από ένα slash σε μια αποτύπωση της ενέργειας, του δυναμισμού και της πρωτοπορίας που χαρακτηρίζουν της EFFECT ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας. Υποστηριζόμενη ένα πρωτότυπο, όσο και αποφασιστικό tagline, “fintech decoded”, η ευκρινέστερη γραμματοσειρά της ονομασίας μας δημιουργεί μια χαρακτηριστική αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Στοχεύοντας να δημιουργήσουμε μια online εικόνα που θα αντιπροσωπεύει τις διευρυμένες δυνατότητές μας, έχουμε επίσης επανασχεδιάσει τον εταιρικό μας ιστότοπο: εκτός από τη σύγχρονη εμφάνιση και τη βελτιστοποιημένη πλοήγηση, η ανανεωμένη ιστοσελίδα προσφέρει ομαλή πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας. Μεταξύ άλλων, με την επίσκεψή τους στο www.effect .gr, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να αποκτήσουν μια  ενδελεχή εικόνα για την προηγμένης λύσης λογισμικού FIN/S, την οποία η EFFECT έχει δημιουργήσει ειδικά για τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, έτσι ώστε να  βοηθήσουν τους πελάτες τους να επικεντρωθούν στους τομείς όπου μπορούν να δημιουργήσουν αξία και υψηλότερες αποδόσεις.

Συνοψίζοντας, η νέα μας ταυτότητα επιβεβαιώνει τη διαρκή αφοσίωση της EFFECT στην καινοτομία και την ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την ακόμα πιο εμφατική δέσμευσή μας απέναντι στους πελάτες μας, ώστε να επιτυγχάνουμε σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα για λογαριασμό των επιχειρήσεών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *